Salviepai med spekeskinke

Salviepai med spekeskinke
7 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Lag en god pai med salvie og spekeskinke!

Ingredienser

  • 900 g cottage cheese
  • 2 dl revet parmesan
  • 6 egg
  • 2 never ruccolasalat, hakket
  • 4 ss persille, hakket
  • 1 bunt salvie
  • salt og pepper
  • 1 søtpotet, i tynne skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss smør
  • 4 skiver spekeskinke

Slik gjør du

  1. Bland cottage cheese, parmesan og egg i en kjøkkenmaskin. Rør så inn ruccolasalat, persille, halvparten av salvien, salt og pepper.
  2. Hell massen i en springform på 26 cm og legg søtpotet på toppen. Hell over olivenolje. Stek i ovnen på 160°C i cirka en time. Paien skal være fast i midten når den er ferdig.
  3. Varm smør og sprøstek resten av salvien og legg på toppen sammen med litt fersk ruccola og spekeskinke ved servering.