Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter

Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Smakfullt grillmåltid med godt tilbehør.

Ingredienser

  • 600 g flatbiff av svin. skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 150 ts pepper
  • 8 stk tannpirkere
  • 1 ss olje til pensling
  • 12 poteter
  • 4 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 80 g revet parmesan
  • 200 g frisk spinat

Slik gjør du

  1. Begynn med potetene: Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
  2. Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i cirka 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er cirka 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
  3. Bank kjøttskivene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker. Pensle dem med litt olje og grill dem i cirka 3 minutter på hver side.