Rundstykke med egg og spekepølse

Rundstykke med egg og spekepølse
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Egg er perfekt lunsjmat, enten du lager den hjemme i helgen eller har den med i matpakka på jobben.

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 100 g spekepølse
  • 30 g smør
  • 0,5 paprika i biter
  • 1 dæsj sitronsaft
  • 0,5 ts chili-krydder
  • 4 grove rundstykker
  • 30 babyspinatblader
  • 4 stekte egg
  • 0,5 rødløk
  • tabascosaus
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm olje i pannen og stek spekepølsen lett på hver side og la tørke av på et kjøkkenpapir.
  2. Bland sammen smør, paprika, sitronsaft og krydder og smør blandingen på den ene halvdelen av rundstykket.
  3. Legg spinatbladene, spekepølsen og det stekte egget på, og pynt med rødløk og noen få dråper tabascosaus. Smak til med salt og pepper.