Roastbiffruller

Roastbiffruller
6 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Server denne småretten med gode råvarer - garantert suksess!

Ingredienser

Roastbiffruller

  • 1 pakke brekkbønner
  • 1 fedd hvitløk. finhakket
  • 2 ss smør
  • saft fra 1 limebåt
  • 1 romanosalat
  • 2 hg roastbiff
  • 1 frisésalat
  • 1 bunt vårløk i tynne skiver

Dressing:

  • 1 beger creme fraiche
  • 2 ts dijonsennep eller pepperrot fra tube
  • 0,5 grønt eple, grovrevet
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts sukker
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann og forvell brekkbønnene så de er litt møre, men med spenst. Surr hvitløken mør i stekepannen og ha i brekkbønnene. Skvis limesaften over.
  2. Lag dressingen ved å blande alle ingrediensene.
  3. Legg ut et stort blad romanosalat, ha på roastbiff, litt frissésalat, brekkbønner og vårløk i tynne strimler. Smør på litt dressing og rull sammen salatbladet. Fest det med en tannpirker. Syns du rullene blir for store til et tapasbord, kan de deles i to.