Pizza Cæsar med kalkun og ruccula

Pizza Cæsar med kalkun og ruccula
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Tid for å kose seg! Hvem kan vel motstå hjemmelaget pizza?

Ingredienser

  • 1 pakke kalkunkjøttdeig uten salt
  • 2 ss olivenolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 0,5 potte persille
  • Salt
  • Pepper
  • 1 pizzadeig fra Fersk & Ferdig
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 2 dl revet ost
  • 0,5 rødløk
  • 20 gram parmesan til servering
  • 50 gram ruccula til servering

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 250° C. Varm en stor panne med litt olje. Finhakk hvitløk og persille. Stek kalkundeigen gyllen sammen med hvitløken. På slutten har du i persille, salt og pepper.
  2. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate. Smør creme fraiché på bunnen. Strø over kalkundeigen, ost og rødløk i ringer. Stek i ovnen ca. 15 minutter eller til osten har smeltet og fått gylden farge. Ved servering rasper du litt parmesan på og strør over ruccula.
  3. Kalkunkjøttdeig er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.