Pai med bær og vaniljeyoghurt

Pai med bær og vaniljeyoghurt
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Lag en frisk og god sommerpai!

Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl melis
  • 200 g smør
  • 1 stort beger bringebær
  • 1 beger rips
  • 1 stk granateple
  • sitronmelisse

Slik gjør du

  1. Bland hvetemel, melis og smør i en kjøkkenmaskin eller smuldre sammen for hånd. Trykk deigen ut i en paiform og sett kaldt i 30 minutter.
  2. Prikk bunnen med en gaffel og stek gyllen i cirka 10 minutter ved 200°C.
  3. Fyll paiskallet med yoghurt og topp med bringebær, rips, granateplefrø og sitronmelisse.
  4. Tips! Ønsker du noe annet enn yoghurt, kan du prøve vaniljekrem eller vaniljekesam.