Ostefylte svinekoteletter

Ostefylte svinekoteletter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Enkel og god middag for hele familien: Her får du koteletter med en spennende vri.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 skiver Jarlsbergost
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør/olje til steking

Slik gjør du

  1. Del koteletten vannrett inn mot beinet og legg ost og spekeskinke i «lommen».
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme, ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.
  3. Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på «lommen» for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.
  4. Servér med for eksempel kokte poteter surret i persille, og en salat.