Omelett á la Mexico

Omelett á la Mexico
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Omelett er digg, og passer like godt til frokost, lunsj eller middag

Ingredienser

  • 300 gr kjøttdeig
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk løk
  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • 1 ts salt
  • 1 dl revet hvitost
  • 5 ss salsa (tacosaus)

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen/karbonadedeigen i olivenolje. Finhakk chili, skjær løken i skiver, og brun det i en stekepanne.
  2. Pisk sammen egg, vann og salt, og hell det over kjøttblandingen. Slå ned varmen på kokeplaten, og strø revet ost over omeletten før den er helt stivnet.
  3. Fordel salsa på til slutt. Server med godt brød og salat.