Nachograteng fylt med kjøttdeig og sjampinjonger

Nachograteng fylt med kjøttdeig og sjampinjonger
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
En sterk nachograteng med krydret kjøttdeig, mild ferskost og søt ananas er en god middag for store og små selskap. Server sammen med en frisk salat og guacamole som tilbehør.

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 400 gr kjøttdeig
  • 100 gr champignon, skivede
  • 1 stk paprika
  • 1 ss matolje
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 1 pakke philadelphia ost
  • 1 pose nachochips
  • 140 gr ananas i skiver
  • 100 gr revet ost

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeig, rødløk, sjampinjonger og paprika i matolje.
  2. Tilsett kryddermiks og vannn. Rør om og kok uten lokk i 5 min.
  3. Spre ut philadelphiaost i en ildfast form og legg på kjøttdeig- og grønnsaksblandingen.
  4. Stikk nachochipsen og ananasen i deigen. Strø over med revet ost.
  5. Gratiner på 200 grader i 6-10 min. Server med salat og eventuelt guacamole.