Minibløtkaker

Minibløtkaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.

Ingredienser

Minibløtkaker

  • 1 stk sukkerbrød (ferdig eller hjemmebakt)
  • 0,5 dl lettmelk (til dynking)

Fyll

  • 3 dl kremfløte
  • 1 pk vaniljekrem
  • 500 g friske bær (etter eget ønske)
  • 50 g mørk sjokolade

Slik gjør du

  1. Del sukkerbrødet i to, og dynk hver bunn med melk. Stikk ut små kakebunner med et glass
  2. Pisk kremfløten. Fyll kakene med vaniljekrem, krem og bær
  3. Hakk sjokoladen. Pynt kakene med krem, friske bær og sjokolade
  4. Oppskriften er hentet fra tine.no