Marokkansk crispy kylling

Marokkansk crispy kylling
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! </p>

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk slangeagurk
  • 2 ss frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
  3. Tilsett rosiner og agurk, bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.