Lettvint pølsegryte

Lettvint pølsegryte
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Pølseretter er alltid populært, det gjelder bare å variere og kombinere. Med purre og løk får retten en frisk og god smak.

Ingredienser

  • 500 g pølsebiter
  • 2 poser potetmos
  • 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 0,5 purre
  • revet ost
  • hvitløksbaguetter

Slik gjør du

  1. Lag potetmos etter anvisning på posen.
  2. Kutt alle grønnsakene i strimler. Brunes i litt olje i stekepannen, tilsett pølser i skiver. La det hele småputre ca 5 min. Krydre etter behag, blandes med potetmosen og legges i en ildfast form.
  3. Strø ost på toppen. Stekes i ovn til osten er gyllen, ca. 20 min ved 200 °C.
  4. Server med hvitløksbaguetter og en god salat.