Lettvint lakselasagne

Lettvint lakselasagne
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

40-60 min
Lasagne kan også lages med bruk av laks som hovedingrediens!

Ingredienser

  • 8 lasagneplater
  • 5 egg
  • 5 dl melk
  • Salt og pepper
  • 300 g laks
  • 1 pk dypfryst spinat
  • 1 dl revet gulost

Slik gjør du

  1. Kok lasagneplatene i fosskokende vann i 5 minutter.
  2. Bland egg, melk, salt og pepper.
  3. Kok opp vann i en kjele og la fisken trekke i ti minútter.
  4. Legg lagvis i ildfast form: eggeblanding, lasagneplater, fisk, spinat, eggeblanding osv. Avslutt med eggeblanding.
  5. Stek i stekeovnen ved 175°C i 30 minutter. Dryss på revet ost, og stek videre til osten er gyllen. Server med brød og salat til.