Lakseburger med fetakrem og røykelaks

Lakseburger med fetakrem og røykelaks
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Fiskeburger med ny vri!

Ingredienser

  • 400 g laksefilet uten skinn og ben
  • 1 ss frisk gressløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 skiver landbrød
  • 0,5 pk ruccolasalat
  • 4 ss pesto
  • 2 ss myk fetaost
  • 4 ss rømme
  • 4 skiver røkelaks

Slik gjør du

  1. 1. Finhakk laksefileten og gressløk, og bland sammen med salt og pepper. Form flate lakseburgere og stek dem på lav til middels varme.
  2. 2. Fordel ruccolasalat på den nederste brødskiven og legg lakseburgeren oppå.
  3. 3. Smør et tynt lag pesto på burgeren.
  4. 4. Rør sammen fetaost og rømme og fordel på burgerne sammen med en skive røkelaks. Server sammen med den andre brødskiven.