Kyllingwok med sursøt saus

Kyllingwok med sursøt saus
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Med grillet kylling og oppkuttede grønnsaker er middagen ferdig på få minutter.

Ingredienser

  • 0,5 stk grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk gulrot
  • 0,5 stk brokkoli
  • 100 g hodekål
  • 100 g aspargesbønner
  • 1 stk gul paprika
  • 1,5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss maisstivelse (maizena)
  • 3 ss sukker
  • 3 ss soyasaus
  • 1,5 ss eddik
  • 3 ss tomatpuré

Slik gjør du

  1. Ta av skinnet på grillet kylling og skjær kjøttet i passe store biter.
  2. Gjør klart alle grønnsakene og ingrediensene til den sur-søte sausen.
  3. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til.
  4. Server med ris.
  5. Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker og ferdig saus på glass.