Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Kyllingfilet med melon- og mangosalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Frukt passer godt til kylling - særlig på varme sommerdager, men eller også. Dressing på salaten er så enkelt som melonyoghurt.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 ss søt chilisaus
  • 0,5 stk cantaloupe melon
  • 2 stk mango
  • 1 stk isbergsalat
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk lime
  • 3 dl melonyoghurt

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
  2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
  3. Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.