Kylling satay

Kylling satay
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
I Malaysia lages denne retten ferdig på fire minutter. Du bør antakelig beregne noen minutter ekstra, eller?

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 1,3 dl peanøttsmør
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 0,3 ts chilisaus
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i strimler og tre dem på trespyd som har ligget i vann i 30 minutter.
  2. Bland alle ingrediensene til sataysausen og pensle over kyllingstrimlene. Grill ca. 2 minutter på hver side.
  3. Server med kokt ris, hakket koriander og litt safran, chilisaus eller sataysaus ferdig på flaske.
  4. Oppskrift fra matprat.no