Kylling i wok fra Kina

Kylling i wok fra Kina
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!

Ingredienser

  • 5 kyllingfilet
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ts finhakket, frisk ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 2 pose ferdig woksaus
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk squash
  • 1 stk paprika
  • 1 boks hermetiske babymais
  • 0,5 stk brokkoli
  • 3 ss rapsolje til steking
  • 2 pk nudler
  • 1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i strimler.
  2. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  3. Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.
  4. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  5. Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
  6. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
  7. Oppskrift fra matprat.no