Kylling i pitabrød

Kylling i pitabrød
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Varm opp pitabrødene og fyll dem med biter av grillet kylling og salatingredienser. Ha på den kjempegode dressingen og kos deg godt!

Ingredienser

  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 4 stk pitabrød
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk tomat
  • 1 stk lite hodesalat
  • 0,5 stk slangeagurk
  • 1 glass fetaost
  • 1 glass sorte oliven
  • 1 beger lettrømme
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ts frisk timian
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Del kyllingkjøtt i passe store biter. Skjær vårløk i ringer, tomater i skiver, salat i biter og agurk i tynne skiver.
  2. Varm opp pitabrød etter anvisning på pakken. Skjær forsiktig et snitt i overkanten av hvert pitabrød. Fyll pitabrødene med ingrediensene.
  3. Bland dressingen og hell den over til slutt.