Kylling enchilada

Kylling enchilada
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Enchilada er en smaksrik meksikansk rett som består av fylte tortillalefser med en litt sterk saus. Lefsene kan være fylt med nesten hva som helst. Her har vi fylt enchiladaene med kylling.

Ingredienser

  • 400 g kyllingfilet
  • 2 løk
  • 1 paprika
  • 1 boks maiskorn
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 boks cheddardip
  • 8 tortillalefser
  • 2 dl revet ost
  • 2 dl ruccolasalat
  • 1 glass guacamole
  • 1 glass salsa
  • 1 putt rømme

Slik gjør du

  1. Du trenger en ildfastform. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Stek strimlet kyllingfilet og ta det ut av panna. Rens løken og hakk den. Finsnitt paprika, hell vannet av maisen og stek alt mykt i smør i en stekepanne. Tilsett kyllingkjøttet og bland alt grundig.
  3. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola, guacamole, salsa og rømme.