Krumkaker med juleepler og ostekrem

Krumkaker med juleepler og ostekrem
6 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Hemmeligheten ligger i tilbehøret! Servér disse tradisjonelle kakene med pannestekte juleepler og ostekrem.

Ingredienser

  • 6 stk krumkaker
  • 2 epler
  • 20 gr smør
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 krm kanel
  • 1 krm kardemomme
  • 1 ts hele nellikspiker
  • 1 boks kremost naturell
  • 1 vaniljestang
  • 0,5 saften fra sitron
  • 1 ss melis

Slik gjør du

  1. Smelt smøret i en panne. Skjær eplene i grove båter og stek de gylne og litt myke i smøret. Hell over brunt sukker og karamellisér de lett sammen med kanel, kardemomme og nellik. Bland sammen kremost, frø fra vaniljestangen, sitronsaften og melis. Rør godt og servér krumkakene med juleeplene og ostekremen.