Kremet pasta med laks og asparges

Kremet pasta med laks og asparges
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Prøv denne deilige, kremete pastaen med laks og asparges som en smakfull hverdagsmiddag neste gang du lurer på hva du skal ha til middag!

Ingredienser

  • 1 pakke tagliatelle
  • 1 fedd hvitløk. finhakket
  • 3 dl matfløte
  • 2 dl fiskebuljong
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts soyasaus
  • 2 ss hvitvin
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 500 g laksefilet. i biter
  • 1 pakke aspargestopper
  • 3 ss dill
  • og pepper

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Fres hvitløken i stekepanna i litt smør.
  3. Tilsett matfløte og fiskebuljong, og kok opp.
  4. Smak til med sitronsaft, soyasaus og hvitvin og la det småkoke under lokk i cirka 10 minutter.
  5. Tilsett laksefiletene, dillen og aspargesene. La det trekke til fisken er ferdig.