Kjøttboller med ris og tzatziki

Kjøttboller med ris og tzatziki
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Kjøttboller er en hverdagsfavoritt på menyen for både liten og stor. Bland med litt grønnsaker og tzatziki, så smaker det ekstra godt.

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 1 pose svenske kjøttboller
  • 1 hakket paprika
  • 1 pose hakkete sukkererter
  • 3 dl matyoghurt naturell eller lettrømme
  • 1 agurk
  • 3 hvitløksbåter hakket

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken
  2. Varm opp kjøttbollene i en panne eller ved 180 grader i ovnen i cirka 10 minutter.
  3. Lag tzatziki: skjær agurken i tynne skiver og bland med matyoghurt og hvitløk.
  4. Server kjøttbollene med ris, grønnsaker og tzatziki.