Kalkun nachos

Kalkun nachos
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
En skikkelig helgefavoritt! Lett å like for hele familien når man skal kose seg litt ekstra.

Ingredienser

  • 1 pakke kalkunkjøttdeig
  • 200 gram Eldorado pasta penne
  • 1 dl kyllingkraft
  • 1 dl vann
  • 1 pakke tacokrydder
  • 1 glass tacosaus
  • 1 pakke creme fraiche
  • 1 pakke BAMA wokblanding
  • 150 gram revet ost
  • 1 pakke nachochips

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 180° C. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann når den er ferdig. Stek kalkundeigen og ha over kyllingkraft, vann og tacokrydder. La dette putre i ca. 5 minutter. Hell så over glasset med tacosaus, og la det putre i nye 5 minutter.
  2. Ha creme fraiché i en stor bolle, tilsett den ferdige pastaen og wokblandingen og bland sammen. Ha blandingen over i en smurt ildfast form. Kalkunblandingen helles så over pastablandingen. Det hele toppes med revet ost og knust nachochips. Stekes på 180° C i ca. 10-15 minutter.
  3. Oppskriften er utarbeidet av ferskvaresjef Christian ved EUROSPAR Moa. Kalkunkjøttdeig er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.