Kalkun nachos

Kalkun nachos
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min

Ingredienser

  • 1 pk kalkunkjøttdeig, 400 g
  • 200 g Eldorado pasta penne
  • 1 dl kylling- eller grønnsaks buljong
  • 1 dl vann
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 glass tacosaus
  • 1 pk creme fraiche
  • 150 g revet ost
  • 1 pk nachochips
  • 1 pakke wokblanding

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 180° C. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann når den er ferdig. Stek kalkundeigen og ha over kyllingkraft, vann og tacokrydder. La dette putre i ca. 5 minutter. Hell så over glasset med tacosaus, og la det putre i nye 5 minutter.
  2. Ha creme fraiché i en stor bolle, tilsett den ferdige pastaen og wokblandingen og bland sammen. Ha blandingen over i en smurt ildfast form. Kalkunblandingen helles så over pastablandingen. Det hele toppes med revet ost og knust nacochips. Stekes på 180° C i ca. 10-15 minutter.
  3. Oppskriften er utarbeidet av ferskvaresjef Christian ved EUROSPAR Moa. Kalkunkjøttdeig er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.