Juleburger

Juleburger
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

> 60 min
Etter all den tradisjonelle julematen lengter i hvert fall vi etter noe helt annet. Prøv denne knallgode burgeren!

Ingredienser

  • 4 juleburgere av svin fra SPAR
  • 4 burgerbrød eller rundstykker
  • 0,5 dl eddik
  • 3 dl vann
  • 3 ss sukker
  • 2 rødløk
  • 2 ss Melange til steking
  • 4 store skiver blåmuggost
  • Salat, f.eks. ruccola, crispy, hjertesalat
  • 2 epler
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, vann og sukker. La det koke til sukkeret smelter. Skjær rødløken i tynne ringer og ha det i laken. Sett til avkjøling i én time. Sil av laken og la rødløken renne av. Varm en stor panne med smør. Stek hamburgerne gylne på begge sider. Salte og pepre. Ha litt salat og et par epleskiver på bunnen av brødet, legg deretter på en nystekt burger, blåmuggost og syrlig rødløk!