Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

Innbakt svinefilet med soltørkede tomater
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet mer spennende og smakfullt.

Ingredienser

  • 800 g indrefilet av svin
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 1 potte frisk basilikum
  • 8 skive spekeskinke
  • 2 ss olje

Slik gjør du

  1. Gni svinefileten inn med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.
  2. Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.
  3. Skjær fileten i to cm tykke skiver.
  4. Server med potetsalat med kesam.