Indrefilet med kiwi og papaya

Indrefilet med kiwi og papaya
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Svinekjøtt sammen med frukt er utrolig godt. Skulle det være vanskelig å få tak i papaya kan du bruke pære i stedet.

Ingredienser

  • 700 g indrefilet av svin
  • 2 kiwi
  • 1 papaya
  • 1 lime
  • 1,5 dl Crème Fraîche
  • 2 ss ripsgele
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær filetene i litt tykke skiver. Stek biffene på middels varme til de er gjennomstekt, ca. 8 min. Legg dem til side for å hvile. Ta vare på stekesjyen til sausen.
  2. Skrell papayaen og fjern kjernene. Skrell kiwiene. Mos fruktene (gjerne i foodprocessor) og tilsett saften av en lime.
  3. Fruktmosen røres med crème fraîche, og helles over i stekepannen. Varm opp og smak til med ripsgele og revet limeskall, salt og pepper.
  4. Medaljongene serveres med fruktsaus, med et dryss av ristede pinjekjerner (evt. ristede hasselnøtter/ mandler).
  5. Server gjerne hasselbackpoteter til.