Indisk kylling med koriander og cashewnøtter

Indisk kylling med koriander og cashewnøtter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Dette er en fristende middagsrett med spennende, eksotiske smaker.

Ingredienser

  • 2 stk løk, i skiver
  • 2 stk hvitløksfedd, hakket
  • 2 cm fersk ingefær, hakket/raspet
  • 5 stk kyllingfileter, delt i 2-3 biter
  • 1 stk boks kokosmelk
  • 2 stk bokser hermetiske tomater
  • 2 ts karri
  • 1 ts kajannepepper
  • 2 ts spisskummen
  • 4 ss yoghurt naturell
  • fersk koriander, hakket
  • 3 ss cashewnøtter

Slik gjør du

  1. Skjær løken i skiver, hakk hvitløk og ingefær, og stek disse i litt olje i ca. 5 minutter.
  2. Tilsett krydderet og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingen og rør godt.
  3. Hell i tomater og kokosmelk, og rør godt. La det hele koke i 40 minutter.
  4. Ha i yoghurt, nøtter og dryss over fersk koriander rett før servering. Servér med ris og nanbrød.