Hot kylling med koriander

Hot kylling med koriander
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Prøv en spennende middagsvariant med kyllingkjøttdeig, denne er med koriander og chili!

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 3 finhakket rød chili
  • salt og kvernet pepper
  • 1 pk fullkornsnudler
  • 1 agurk
  • 1 romanosalat
  • 3 ss frisk koriander
  • Dressing:
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss søt chilisaus
  • saften av 3 lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss lys soyasaus
  • 2 ss vann
  • 2 finsnittet vårløk
  • 1 stilk finsnittet stangselleri

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeig i olje med hvitløk og finhakket chili. Smak til med salt og pepper.
  2. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland inn finsnittet vårløk og stilkselleri.
  4. Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut den myke kjernen. Skjær agurken i tynne skiver.
  5. Riv salaten og fordel den og agurk på fat eller tallerkener. Fordel nudlene over salaten. Bland den stekte kyllingkjøttdeigen med dressingen og legg den på toppen.
  6. Pynt med grovhakket koriander.