Høstsuppe med kylling

Høstsuppe med kylling
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Ingredienser

  • 1 l kyllingbuljong utblandet
  • 4 stk kyllingfileter
  • 1 stk gulrot i biter
  • 100 stk knollselleri
  • 1 stk løk hakket
  • 100 g squash i terninger
  • 100 g grønne bønner
  • 100 g spinat grovrevet
  • 2 ss gressløk

Slik gjør du

  1. Kok opp kyllingbuljong og legg i kylling skåret i passe store suppebiter.
  2. Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett å legge i grønnsakene etter hvert som du har kuttet dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.
  3. Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.
  4. Oppskrift og bilde er lånt fra matprat.no