Høstlig pasta

Høstlig pasta
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Smakfull, kremet pastarett med kjøttdeig, sopp, løk og persille.

Ingredienser

  • 2 ss olje
  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 100 g blandet sopp
  • 400 g kjøttdeig av storfe
  • Tagliatelle til 4 personer
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 ss dijonsennep
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 potte frisk persille

Slik gjør du

  1. Varm en stor gryte eller stekepanne med olje, ha i grovhakket løk og hvitløk. Del opp soppen i mindre biter. Ha alt i gryten og la det surre i noen minutter.
  2. Tilsett kjøttdeig og stek alt på høy varme under omrøring. Sett på pastavann og kok pastaen etter anvisning på pakken. Tilsett crème fraîche, sennep, salt og pepper i kjøttgryten.
  3. Finhakk persille og ha det i, men spar litt til pynt ved servering.