Høstlammm...

Høstlammm...
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Surret lammestek med potetskiver og høstsalat. Perfekt!

Ingredienser

Lammestek

  • 1 lammestek
  • smør
  • 4 hvitløksfedd
  • 1 ss fennikelfrø eller timian og rosmarin
  • salt
  • pepper

Høstsalat med grønnkål, valnøtter og purre

  • 1 pakke grønnkål
  • 2 dl valnøtter
  • 0,5 purre
  • Salt
  • Pepper

Pannestekte potetskiver med hvitløk og rosmarin.

  • 600 g poteter
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 kvist rosmarin
  • 30 g smør
  • 2 ss olje
  • Salt
  • Pepper
  • 1 dl tyttebær til servering

Slik gjør du

  1. Skjær potetene i tynne skiver, gjerne med skallet på. Skjær hvitløken i tynne skiver og grovhakk rosmarin. Smelt smøret i en stor stekepanne og ha i oljen.
  2. Stek potetene myke og gylne. Smaksett med salt og pepper. Rett før servering topper du potetene med litt tyttebær og rosmarin.