Hjemmelagde kjøttboller med ny vri!

Hjemmelagde kjøttboller med ny vri!
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 pk kjøttdeig m/grønnsaker
  • 2 ts revet parmesan
  • 1 dl knust cornflakes
  • 1 stk egg
  • 2 ts rapsolje
  • 2 ts ketchup
  • 1 ss potetmel
  • 1 ss fersk persille
  • 1 glass Eldorado pastasaus
  • 400 g Eldorado pasta
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Bland kjøttdeig med grønnsaker, knust cornflakes, egg, rapsolje, ketchup, parmesan, potetmel og hakket persille. Tilsett salt og pepper etter smak. Del gjerne deigen i emner for å få like store kjøttboller. 400 g kjøttdeig med grønnsaker gir ca. 20 kjøttboller. Dypp en teskje i lunkent vann og begynn å forme kjøttbolledeigen til små boller i håndflaten.
  2. Hell pastasausen i en kjele, kok opp og la kjøttbollene trekke ferdig i sausen i ca. 10 minutter. Viktig at sausen ikke koker, og at det ikke røres for mye, slik at kjøttbollene holder formen. Kok pasta etter anvisning på pakken.