Hjemmelagde fiskepinner i sesam

Hjemmelagde fiskepinner i sesam
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Fiskepinner smaker aller best når de er hjemmelagde! Vanskelig, sa du? Nei, da. Dette går lekende lett.

Ingredienser

  • 400 g fiskefilet av sei
  • 4 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • pepper
  • 2 egg
  • 5 ss sesamfrø
  • 5 ss brødrasp
  • olje til steking

Slik gjør du

  1. Del opp fisken i passende biter
  2. Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål. Visp sammen eggene i en annen.
  3. Bland sesamfrø og brødrasp.
  4. Vend fiskepinnene først i hvetemel, så i egg og til slutt i sesamfrøblandingen.
  5. Stek fiskepinnene på middels varme i olje noen minutter på hver side.
  6. Server med ris og en grønn salat.