Hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Hjemmelagde fiskekaker tar ikke lang tid å lage - også smaker det ekstra godt!

Ingredienser

  • 400 gr seifilet
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl melk
  • 0,3 ts malt hvit pepper
  • 2 ss purre, finsnittet
  • 2 ss løk, finhakket
  • 1 stk egg

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.
  2. Form til fine kaker og stek dem pent brune. Server grove fiskekaker med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.