Grønnsaksuppe

Grønnsaksuppe
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling!

Ingredienser

  • 1 l vann
  • 2 stk gulrot
  • 0,8 stk purre ca.
  • 150 g kålrot ca.
  • 100 g knollselleri (sellerirot) ca.
  • 1 stk kyllingfilet i strimler
  • 1 stk hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
  • 2 ss hakket frisk kruspersille (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Vask og skrell grønnsakene. Del dem i pene, små biter.
  2. Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og kok dem i ca. 8 minutter.
  3. Skjær kyllingfileten i strimler og ha dem i når grønnsakene nesten er kokt.
  4. Smak til med buljong og evt. litt salt og pepper. Ha litt hakket persille over suppen ved servering.
  5. Server grønnsaksuppen med brød eller flatbrød.
  6. Oppskrift fra matprat.no