Grønnsakssuppe med kylling

Grønnsakssuppe med kylling
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.

Ingredienser

  • 1 l vann
  • 2 stk gulrot
  • 0,8 stk purre
  • 150 g Kålrot
  • 100 g sellerirot
  • 2 stk kyllingfilet i strimler
  • 1 stk Hønsebuljong evt. grønnsaksbuljongterning
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Skrell grønnsakene og del dem i små terninger. Skjær kyllingfileten i små strimler.
  2. Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og noen minutter til de er møre.
  3. Tilsett kyllingstrimlene når grønnsakene nesten er kokt.
  4. Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.
  5. Server grønnsaksuppen med brød eller flatbrød. Oppskrift fra matprat.no