Grillpølser med ananas- og paprikarelish

Grillpølser med ananas- og paprikarelish
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Pølsefest på grillen er en favoritt for både store og små. Varierer du med tilbehøret, går du ikke lei før til høsten.

Ingredienser

  • ananas
  • 2 stk røde paprika
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk mild rød chili
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 ss sukker
  • saften av 1 sitron
  • 600 g gode grillpølser

Slik gjør du

  1. Rens og kutt ananas, paprika, og vårløk i små terninger. Finsnitt chili og sjalottløk og bland alt sammen. Bland sukker og sitronsaft og hell over. La det trekke i kjøleskapet i to timer (eller mer) før servering.
  2. Grill pølsene og server med relishen.