Grillede koteletter med bakt fersken og fetaost

Grillede koteletter med bakt fersken og fetaost
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Frisk og god sommermat fra grillen!

Ingredienser

  • 6 stk fersken
  • 2 fedd hvitløk
  • 50 g smør
  • 1 neve fersk timian
  • 1 blokk fetaost
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk Koteletter (av svin)

Slik gjør du

  1. Sett frukten i en ildfast form. Gjør små snitt i ferskene og trykk inn litt fetaost. Resten av osten smuldres over og rundt frukten.
  2. Hell over litt olivenolje, finhakket hvitløk og legg over stilker med timian
  3. Stek på 180°C i 20 min.
  4. Grill eller stek kjøttet med valgfri marinade eller glaze!