Fylte pannekaker med røkelaks

Fylte pannekaker med røkelaks
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Fyll pannekaker med en god røkelaksblanding.

Ingredienser

  • 4 egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 200 g røkelaks
  • 3 dl seterrømme
  • 1 bunt frisk dill
  • kvernet pepper

Slik gjør du

  1. 1. Bland mel og salt. Tilsett omtrent halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter.
  2. 2. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme.
  3. 3. Skjær røkelaks i terninger og bland dem i rømme sammen med hakket dill. Smak til med pepper.
  4. 4. Fyll pannekakene og rull dem sammen.