Fullkornstortilla fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker

Fullkornstortilla fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Et økologisk og litt sunnere alternativ til tacokrydret kjøttdeigwrap. Ta med i piknikkurven eller legg frem på buffébordet - en wrap kan serveres til alle anledninger.

Ingredienser

Fullkornstortilla:

  • 1 pakke organic multigrain tortilla
  • 400 gr kjøttdeig
  • 1 ss matolje
  • 1 pose organic taco spice mix
  • 1 dl vann

Tilbehør:

  • 0,5 stk salat i strimler
  • 1 boks mais
  • 1,5 dl revet ost
  • 1 dl løk finhakket

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen i margarin.
  2. Tilsett Taco kryddermiks og vann. Rør om og kok uten lokk i 5-10 minutter.
  3. Fordel kjøttdeig og tilbehør i de oppvarmede tortillaene.
  4. Rull sammen tortillaen og server.