Fiskekaker med kremede epler og dill

Fiskekaker med kremede epler og dill
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Prøv fiskekaker med saftig eplesalat.

Ingredienser

  • 3 dl eplejuice
  • 4 grønne. faste epler
  • 3 ss creme fraiche
  • 4 fiskekaker
  • Salt og pepper
  • 2 stilker dill

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp eplejuice, tilsett epler i båter og la trekke i eplejuicen i cirka 2 minutter til de er knapt møre. Ta opp eplebåtene og kok eplejuicen inn til det halve.
  2. 2. Tilsett crème fraîche og kok opp. Trekk pannen til side. Smak til med salt og pepper.
  3. 3. Stek fiskekakene til de er gjennomvarme og har fått fin stekeskorpe.
  4. Server gjerne med kokte poteter eller en god potetmos. Pynt med dill.