Fiskegryte med limetouch

Fiskegryte med limetouch
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Prøv denne gode fiskegryten med en smak av lime.

Ingredienser

  • 300 g laksefilet i terninger
  • 4 sjalottløk
  • 0,5 rød chili
  • 1 lime
  • 1 ss margarin
  • 3 dl vann
  • 2 dl matyoghurt
  • 8 cherrytomater
  • 2 ss fiskefond
  • 1 ss maisstivelse (maizena) til jevning

Slik gjør du

  1. Fres hakket sjalottløk og finhakket chili i en gryte med margarin.
  2. Tilsett vann, fiskefond og limesaft og finrevet limeskall. Kok opp og visp inn matyoghurt.
  3. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og jevn sausen til den har tykk konsistens.
  4. Vend inn fisk og tomater 8delt i to), og trekk gryten av platen for å hvile i ca. 5 minutter.
  5. Server med kokte eller ovnsbakte rotgrønnsaker, brød eller kokte poteter.