Finnbiff med ostesaus

Finnbiff med ostesaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Finnbiff er et rask og lettbrukt produkt av reinsdyr. Det kan varieres på mange måter og her serveres det i kombinasjon med en god ostesaus.

Ingredienser

  • 500 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 1 beger baconost
  • 150 g sopp
  • 2 dl kjøttkraft

Slik gjør du

  1. Surr halvtint finnbiff i en varm panne. Dryss over litt salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, da osten er litt salt.
  2. Tilsett sopp skåret i skiver eller båter og la dem surre med. Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet.
  3. La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet.
  4. Server med nykokte poteter, rosenkål og rørte tyttebær.