Eple- og aprikoschutney - godt på ostefatet!

Eple- og aprikoschutney - godt på ostefatet!
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Inviter venner på et herlig ostebord med deilig tilbehør. Enkelt og veldig godt!

Ingredienser

  • 100 gr tørkede aprikoser
  • 1,5 dl vann
  • 100 gr epler i biter
  • 0,5 sitron
  • 2 ss sukker
  • 2 ss grovhakkede nøtter, f.eks pistasjnøtter eller valnøtter

Slik gjør du

  1. Skjær aprikosene i biter og bløtlegg dem i vannet. La aprikosene ligge i 1 time før de kokes i ca. 15-20 minutter. Tilsett eplebitene.
  2. Rør inn sukker, sitronsaft og til sist hakkede nøtter. Mos det gjerne litt.