Enchilada serveres med nachos, guacamole og salsa

Enchilada serveres med nachos, guacamole og salsa
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En klassisk rett fra Mexico som i henhold til tradisjonen tilberedess med tortillaruller som fylles med kryddret kjøttdeig og gratineres med ost og salsa. Server enchiladaen med tilbehør som guacamole, rømme og nachos.

Ingredienser

  • 500 g svinefilet strimlet
  • 1 ss smør
  • 1 pose burrito spice mix (tacokrydder)
  • 1 stk paprika i strimler
  • 2 stk gulrøtter - fint revet
  • 1 glass yellow chili
  • 1 galss chunky salsa hot
  • 1 pakke whole wheat tortilla
  • 2 dl revet ost
  • 0,5 dl gresskarkjerner
  • 3 ss sesamfrø

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen og tilsett deretter vann, taco kryddermiks, yellow banana chili og mais.
  2. La det koke sammen slik at mesteparten av væsken forsvinner.
  3. Fordel kjøttdeigen over tortillaene, rull sammen og legg på grillplate med skjøten nedover.
  4. Dryss over revet ost og gratiner i ovn til osten er smeltet, ca. 10 minutter ved 200 grader.
  5. Drypp over salsa og rømme og server med nachos og guacamole.