Cowboy Tortilla

Cowboy Tortilla
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Cowboy Tortilla er Mexicos svar på klassikeren pølse med brød, og da sier det vel seg selv at den pleier å falle i smak hos de fleste i familien! Hvis du vil ha mer smak eller et mer voksent alternativ, kan du bytte ut wienerpølsen med chorizo og også legge til litt syltet løk.

Ingredienser

  • 8 wienerpølser
  • 1 ss taco spice mix
  • 8 tortillas
  • 0,5 dl maiskorn
  • 0,5 porsjon coleslaw med eple
  • 4 smulet fetaost
  • 1 glass salsa
  • 0,3 hvitskålhode fint strimplet
  • 2 grønne epler strimlet
  • 2 ss majones
  • 2 ss yoghurt
  • 1 lime
  • 1 salt
  • 1 pepper

Slik gjør du

  1. Varm tortillalefsene ifølge anvisningen på pakken.
  2. Stek pølsene i en panne i litt smør og krydre med litt kryddermiks på slutten.
  3. Bland coleslaw ved å røre sammen majones, yoghurt og lime. Krydre med salt og pepper. Bland i eple, hvitkål og mais.
  4. Fordel røren i tortillalefsene og topp med pølse og ost.
  5. Serveres med salsa.