Chili con chicken

Chili con chicken
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Her har du et forslag til en herlig helgerett med kylling.

Ingredienser

  • 400 g malt kyllingkjøtt
  • 2 hvitløksbåter
  • 1 ss smør
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 ss tomatpure
  • 3 ts chilipulver
  • 0,5 ts tabasco eller annen sterk krydder etter smak
  • 1 stk buljongterning. gjerne hønse- eller kjøttbuljong
  • 2 bokser hvite bønner
  • 1 dl hakket persille
  • 3 dl matyoghurt naturell
  • 0,5 ss hvetemel

Slik gjør du

  1. Rens og hakk hvitløken. Stek kyllingkjøttdeigen i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.
  2. Tilsett hakkede tomater, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.
  3. Bland bønnene i gryten og la alt koke 2-3 minutter. Rør i persille og halvparten av yoghurten blandet med hvetemelet. Kok raskt opp.
  4. Server gjerne en salat med salatblader, agurk, paprika og mais til.