Burritos

Burritos
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Tenk deg store, myke, lett oppvarmede tortillalefser av hvete, som er svøpt rundt en god kjøttdeigblanding, kremete ost og frisk tomat. Tilsett litt salat og crème fraiche. Høres godt ut, ikke sant?

Ingredienser

  • 1 pk tortillas large
  • 500 gr kjøttdeig
  • 2 ss smør
  • 1 pose burrito spice mix
  • vann
  • 400 gr kidneybønner
  • 1 chili strimlet
  • 2 tomater i terninger
  • 2 dl revet ost
  • 1 glass salsa
  • salat
  • creme fraiche

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
  2. Spre over kryddermiksen, tilsett vann og rør om. La blandingen småkoke på lav varme i ca. 15 minutter, eller til vannet har kokt inn. Rør om av og til.
  3. Når det nesten er ferdig, tilsetter du de godt skylte og avrente bønnene og chilien. La alt bli gjennomvarmt.
  4. Pakk inn tortillalefsene i ovnsfolie og varm på 200 grader i ca. 10 minutter.
  5. Fordel fyllet jevnt over de varme lefsene og topp med tomat, den revne osten og salsaen.
  6. Brett sammen og server med salat og crème fraiche.