Bruchetta med balsamicostekt sopp

Bruchetta med balsamicostekt sopp
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Nå er det endelig soppsesong. Enten du kjøper dem eller plukker dem selv, er de med på å løfte et hvert måltid.

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss sennepsfrø
  • 0,5 dl balsamico-eddik
  • 2 laurbærblader
  • 1 ss vann
  • 250 g små sjampinjonger eller annen sopp
  • 4 skiver ristet loff
  • 3 store tomater
  • 1 neve ruccolasalat
  • olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Smelt smør og olje i en panne, ha i sukker, sennepsfrø, balsamico, knuste laurbærblader og vann. Rør til alt sukkeret har gått i oppløsning.
  2. Ha i sopp og rør godt. Stek videre i ca to minutter.
  3. Skjær tomatene i skiver og legg på loffskivene sammen med soppblandingen og ruccolasalaten. Drypp med olivenolje og krydre med salt og pepper.